Our Story

Hej, vi är 241.SE

Vi är här för att hjälpa dig att shoppa online på ett smart sätt. Vi har samlat många populära onlinebutiker och fler kommar hela tiden,  så att du snabbt och enkelt kan hitta dem alla på ett ställe. Upptäck allt från designväskor till kläder och allt vi samlar här är 50-90% rabatt.

Vi är mer än en Fashion Outlet

Tänk på oss som ditt första stopp för att hitta mode. Vi är här så att du inte behöver ha tio flikar öppna för att jämföra vilka läderstövlar du gillar mest och som har den största rabatt, från alla dina favoritbutiker på nätet som finns på ett ställe. När du hittat det du letar efter klickar du dig vidare till kassan till butiken du vill köpa dina stövlar från.

Vi har det du letar efter

Vi har allt från onlinebutiker som erbjuder exklusivt lyxmode till klassiska designermärken. Vi sett till att välja ett brett utbud av onlinebutiker som du kan söka igenom. Det betyder inte mer oändlig skrollning på nätet.

Vi sparar dig tid och pengar.

Spendera mer tid på att se bra ut i din nya outfit och mindre tid på att leta efter den. Du kan skräddarsy din sökning, använd våra filter som  färg, brands, kategori, discount för att begränsa dina resultat eller välja några av dina butiker och märken.

Vi skojar inte om rabatter
Räkna med att hitta de allra bästa mode erbjudandena från hela webben. På 241.se är allt 50-90 rabatt.

Vi gissar på att du undrar hur detta fungerar..
Vi arbetar hårt för att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt, men så mycket som vi älskar att hjälpa dig, finns det också något i det för oss. Onlinebutiker arbetar med oss eftersom vi hjälper dem att hittas av dig, i gengäld får vi en procentandel av deras försäljning via oss. I

Låt oss arbeta ihop. Kontakta oss för att bli partner på: info@241.se

241.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0