FAQ

241.SE är en sökmotor för mode som samlar produkter från olika webbutiker. 241.SE säljer inga produkter själva, men för samman olika produker som erbjuds från butiker online, för att skapa en så enkel och smidig shoppingupplevelse som möjligt. På 241.SE är vi glada att kunna hjälpa dig med all den information som vi har möjlighet att bistå med. Däremot, i situationer när det gäller specifika fall och frågor hänvisar vi till den webbutik som du vill handla din produkt ifrån. Dessa mer specifika frågor gäller till exempel: Leverans/frakt: (tid, kostnader, internationella möjligheter…), tillgänglighet av en produkt (storlek, lagertillgänglighet…), returpolicy om du inte är nöjd med en produkt, importskatt och tuller.

241.SE är plattformen som samlar produkter från olika webbutiker. 241.SE säljer inga produkter själva och detta är anledningen till varför du inte kan beställa produkterna direkt från 241.SE. Sök på 241.SE, hitta kläderna som du just nu drömmer om och bli omdirigerad till den webbutik som erbjuder det. Svårare än så är det inte!

Även då du från början hittade produkten som du köpt hos 241.SE, kommer du inte få ett bekräftelseemail från oss. 241.SE var självklart den första plattformen som du hittade produkten/produkterna genom men köpet av produkten/produkterna har slutförts via en webbutik som är ansluten till 241.SE. Detta är anledningen till varför du inte kommer få en bekräftelse från Fashiola, du måste istället kolla med den webbutik som du har köpt produkten hos.

All den information som du ser hos 241.SE kommer direkt från webbutiken som vi samarbetar med. Denna information är lagrad i en digital produktfil och uppdaterad ofta, men det kan hända att det finns skillnader mellan vad 241.SE visar och vad som visas hos webbutiken. Vi gör vårt bästa för att alltid visa korrekt och uppdaterad information på vår webbsida men vi kan dessvärre inte alltid undvika de skillnader av information som kan ske mellan vår webbsida och webbutiken. Om det finns en skillnad i pris eller annat mellan 241.SE och den webbbutik som du blir omdirigerad till, är priset hos webbutiken det pris (eller annat information) som gäller och det du kommer betala.

241.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0