Allmänna Villkor

Nedan villkor gäller för bruk av tjänster från 241.SE.

Generellt

Nedan villkor gäller för bruk av tjänster från 41.SE. Användning av 241.SE tjänster förutsätter att du accepterar dessa villkor. Du accepterar villkoren vid skapande av konto och vid köp, samt vid användning av 241.SE.

Om 241.SE

241.SE är en marknadsföringskanal och annonsförmedlare av varor. 241.SE viktigaste funktion är att ge sina kunder möjlighet att köpa starkt rabatterade varor från tredjepartsleverantörer. Tredjepartsleverantören är  ansvarig för försäljnings- och betalningsprocessen och  leverans av produkt.

Om behandling av personuppgifter

241.SE behandlar personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Vi behöver behandla personuppgifter för att kunna erbjuda våra tjänster, förbättra användarupplevelsen och för att utveckla våra tjänster. 

Avregistrering

Det är enkelt att avregistrera sig från 241.SE. Om du inte vill få fler erbjudanden via mail, eller om du av någon anledning vill spärra ditt konto skickar du ett mail till info@241.SE så tas dina uppgifter bort från vår databas.

241.SE användning av cookies

Vi på 241.SE anser att användningen av cookies hjälper dig som kund eftersom det ger oss möjligheten att förbättra din användarupplevelse genom att förutse hur du använder vår webbsida utifrån dina preferenser.

Priser

Samtliga priser är angivna i SEK inkl. moms om inte annat anges. OBS Det finns priser i annan valuta men det anges vilken valuta.

Köp

Köp kan endast ske via tredjepartsleverantörens webbplats och det är deras köps och leveransvillkor där gäller.

Vi fungerar bara som en annonsplattform för de leverantörer som presenteras på webbsidan och de är säljare och därmed ansvarig för pris, leverans, fel och försening. Avtalet om köp av deal ingås med företaget.  som står angivet i dealen.

Vid fel i vara eller tjänst köpt via 241.SE har du som kund enligt konsumentskyddslagstiftning rätt att reklamera.  I förekommande fall förmedlar 241.SE varor från andra företag, i dessa förhållande ber vi kunden vända sig direkt till leverantören för att framställa reklamationsärenden.

241.SE reserverar sig för eventuella skriv- och bildfel i upplysningar om dealen, samt i e-post, villkor och prissättning. Reservation gäller även för eventuell slutförsäljning.

Ångerrätt

Vid köp på internet har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt. Ångerrättsfristen börjar löpa från den dag du tog emot varan . Observera att andra regler kan gälla för specifika levarantörer. Det är därför viktigt att du läser aktuell villkor noggrant. Om varan består av flera delar börjar ångerfristen gälla den dag du fått den sista delen i besittning. Kund står själv för returkostnaderna. Varan ska returneras i säljbart skick i originalförpackning. Kontakta alltid levarantörens kundtjänst innan du returnerar varan.

 

Undantag då ångerrätten inte gäller


– Vid köp av varor som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som har fått en tydlig personlig prägel,
– Vid köp av varor som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl när förseglingen är bruten, exempelvis underkläder, badkläder och hudvårdsprodukter.
– Vid köp av ljud- eller bildupptagning eller ett datorprogram när förseglingen har brutits av konsumenten,
– Vid köp av lösnummer av en tidning eller en tidskrift,
– Vid köp av digitalt innehåll som levereras på något annat sätt än på ett fysiskt medium, om konsumenten uttryckligen har samtyckt till leverans på detta sätt och gått med på att det inte finns någon ångerrätt, eller
– Vid köp av tjänster som det säljande företaget tillhandahåller på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, t ex kulturevenemang, idrottsevenemang, fritidsaktivitet, servering, catering, inkvartering, varutransport eller biluthyrning.

Reklamation

Som kund har du rätt till reklamation enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Reklamation måste ske inom skälig tid från att du upptäckt felet. Vid en reklamation ber vi dig ta kontakt med det säljande företaget. ,

Missbruk

Vid missbruk av tjänsten reserverar 241.SE sig rätten att stänga av användaren. 

Leveranstider

Angivna leveranstider är en uppskattning från säljande företaget. Vid eventuella leveransförseningar måste du kontakta det säljande företager. 

Ändringar av villkor

241.SE förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa allmänna villkor när som helst i tiden. Alla ändringar av dessa användarvillkor kommer att publiceras på vår webbsida. Ändringar gäller från det att du har accepterat användarvillkoren (i samband med ett nytt köp eller vid besök på vår webbsida), alternativt 30 dagar efter att vi på 241.SE informerat dig om att ändringar gjorts. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad kring eventuella ändringar av våra användarvillkor genom att göra regelbundna besök på www.241.SE.

Kontakt

Om du har några frågor gällande våra användarvillkor, hör gärna av dig till vår kundtjänst via info@241.se

241.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0